Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Юрій Нестерчук – слуга білоцерківчан чи власних інтересів?
Юрій Нестерчук – слуга білоцерківчан чи власних інтересів?
Четвер 27 Червня, 2019

Партія «Слуга народу» наприкінці минулого тижня нарешті назвала імена своїх мажоритарників. Нестерчук Юрій Вікторович йтиме в народні депутати по одномандатному мажоритарному виборчому округу №90 м. Біла Церква.

Хто ж він – Юрій Нестерчук?

Підприємець у транспортній сфері: очолює київську компанію-перевізника «Союз-авто», а також ТОВ «Транссіті». Цей перевізник є практично монополістом у Білій Церкві, а у столиці обслуговує понад 22 маршрути.

Парк «Союз-Авто» нараховує понад 330 маршруток. Тарифна політика перевізника неодноразово виводила громадськість на протести.

Приміром, у 2016 році потрапив під шквал критики через намір підвищити вартість проїзду у столичних маршрутках. Обіцяв повністю оновити парк маршруток, але без підвищення вартості проїзду на 1-2 гривні це зробити, нібито, буде неможливо

Така ж історія повторилась і в Білій Церкві у 2019 році.

За словами активіста Віталія Блінова, Нестерчук фінансував спостерігачів і команду Зе в першому турі виборів президента. Бізнесмен називав своє підприємство «Транссіті» неприбутковим та неодноразово погрожував просто піти з Білої Церкви, якщо тариф не складатиме хоча б 7 грн – мовляв, працює ледь не у збиток, однак, втрачати бізнес він насправді не збирається.

«Нестерчук хоче зберегти свій бізнес і дуже боїться якщо з новою владою транспорт і перевезення мешканців міста  може стати комунальним, а це фактично означає втрату бізнесу, який йому приносить, за попередньою інформацією, $1,5-2 млн чистого прибутку в рік», – розповідає активіст Павло Лаврусь.

ЗМІ називають Нестерчука людиною Володимира Коваля, без сприяння якого свого часу не можна було б вести транспортний бізнес у столичній області.

За даними прес-служби «Слуги народу», Нестерчук закінчив Київський технікум торгівлі за спеціальністю «Товарознавець». Наразі ж навчається в Білоцерківському національному аграрному університеті за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

За даними соціологів «вивіска» «Слуги народу» сходу дає навіть вигаданому кандидату до 25% підтримки.

Але, як показують результати опитування на сторінці Підслухано БЦ, кандидата Нестерчука готові підтримати лише 8% білоцерківців.

Як окликуються люди за цього кандидата і чи згодні віддти свій голос йому, ми можемо побачити в коментарях під публікацією:

Залишається під питанням правильність обрання партією Президента такого кандидата від Білої Церкви, адже, як ми знаємо, він навіть не білоцерківець і йде в Раду не для захисту прав містян, яких він же позбавляє права безпечного проїзду містом в громадському транспорті, виставляючи на маршрути несправний транспорт.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors