Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Вибори > Ярослав Яременко – фейковий “Слуга Народу”
Ярослав Яременко – фейковий “Слуга Народу”
П’ятниця 21 Червня, 2019

Білою Церквою вже давно поширювались чутки, що Ярослав Яременко йде на вибори від партії “Слуга народу”, але 21 червня, після оголошення партією президента своїх мажоритарників, стало зрозуміло, що Ярослав Яременко немає жодного відношення до ЗеКоманди.

А білоцерківців у Верховній Раді від партії “Слуга Народу” хоче представляти не менш одіозний Юрій Нестерчук.

Зауважимо, що 19 червня Ярослав Яременко опублікував відео на своїй щойно створеній сторінці у Facebook, яке “прямо кричало” про те, що він кадидат від ЗеКоманди.

На публічній сторінці “Зе кандидата” у Facebook його брат Богдан Яременко про нього пише: “Реальний кандидат від 90 округу!”

Зауважимо, свою рекламу на білбордах Білої Церкви він почепив ще задовго до офіційного оголошення команди мажоритарників Зеленського, чим викликав масу негативу в свою сторону.

У відповідь на звинувачування білоцерківців, він відповів: “Я підтримую ініціативи президента Володимира Зеленського!!!

Жодного разу не заявляв, що є кандидатом в народні депутати від будь-якої партії, в тому числі «Слуга народу». 
А от місцеві «князьки», які не на жарт злякалися готують щоденно нові провокації …

Дивно чому даний лист датований завтрашнім днем, виготовлений без фірмового бланку та відсутня печатка партійної організації.

Сподіваюсь, що це офіційний документ, а не підробка… інакше потрібно #саджати…”

Також варто наголосити, що Ярослав Яременко раніше брав участь у виборах. На сайті Чесно вказано, що він балотувався до Київської обласної ради 7-го скликання від Блоку Петра Порошенка.

На сайті Електронні Декларації опублікована його крайня декларація, як Кандидата, датована 14.06.2019.

Кандидат в депутати задекларував квартиру, загальною площею в 52,7 м2 (але у своїх публікаціях на особистій сторінці у Facebook ми бачимо, що проживає він у приватному будинку), заробітну плату в розмірі 49730 грн та корпоративні права на ТОВ “Позитив ВС” в грошовому еквіваленті – 1000 грн. Вся інформація є у вільному доступі в інтернеті.

На сьогодні для реєстрації кандидатом у депутати Верховної Ради України, для кандидатів, які балотуються в одномандатному окрузі, розмір грошової застави становить – 10 розмірів мінімальної заробітної плати (41 730 грн або $1 500) відповідно. Виходить, Ярослав Яременко вніс майже весь свій річний дохід?!

Цікаво, навіщо він намагається обдурити білоцерківців, використовуючи символіку Слуги Народу?

До речі, на сайті ЦВК, Ярослав Яременко зареєстрований як самовисуванець. А також, що найбільш цікаво, є власником ТОВ “СЛУГА НАРОДУ Біла Церква”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors