Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Як у Білій Церкві відзначитимуть Новорічно-Різдвяні свята
Як у Білій Церкві відзначитимуть Новорічно-Різдвяні свята
Середа 15 Грудня, 2021

15 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Під час засідання виконавчого комітету з метою організації відзначення  загальнодержавних, релігійних Новорічно-Різдвяних свят у місті Біла Церква було ухвалено відповідне рішення.

Начальник управління культури і туризму Юлія Ковальська поінформувала, що свята у громаді буде проведено з 19 грудня 2021 року по 14 січня 2022 року включно.

«Враховуючи карантинні обмеження, великі масові заходи не буть проводитись, але 19 грудня о 17.00, в день Св. Миколая на Торговій площі відбудеться святкове відкриття Новорічної ялинки. В інші дні, для створення святкового настрою звучатиме новорічна музика», – зазначила Юлія Ковальська

Аби створити святковий настрій для містян та гостей Білої Церкви департаменту житлово-комунального господарства, управлінню культури і туризму  та  Білоцерківському міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка доручено святково оформити місто та села й селище громади та встановити новорічну атрибутику.

У місті буде підключено світлову святкову ілюмінацію на центральних вулицях міста (Торгова площа, вул. Леся Курбаса, вул. Ярослава Мудрого, Білоцерківський міський парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка), а також організовано постійне святкове освітлення міста в ніч з 31 грудня 2021 року на 01 січня 2022 року та в ніч з 06 січня 2022 року на 07 січня 2022 року .

Не оминули увагою й питання щодо організації безперебійної роботи підприємств, установ та інших відповідних служб, на випадок ліквідації аварійних ситуацій.

На особливому контролі питання охорони громадського порядку по вулиці Леся Курбаса, на Торговій площі та у міському парку культури і відпочинку з 19 грудня 2021 року по 14 січня 2022 року, де будуть встановлені новорічні декорації  та Новорічна атрибутика під час Новорічно-Різдвяних свят. Цим займатиметься  Муніципальна варта та Білоцерківське районне управління поліції.

Наголосимо, що для зручності громадян у Новорічну та Різдвяну ночі  буде подовжено графік руху тролейбусів та маршрутних.

 Білоцерківському районному управлінню поліції та Батальйону патрульної поліції у місті Біла Церква для уникнення дорожньо-транспортних пригод та підвищення безпеки дорожнього руху доручено вжити організаційно-правові заходи щодо обмеження руху шляхом перекриття таких ділянок на центральних вулицях:

– з 13 грудня 2021 року по 14 січня 2022 року від будинку 7/1 по вулиці Леся Курбаса до Торгової площі;

– з 17 грудня 2021 року по 14 січня 2022 року на Торговій площі від центрального входу готелю «Київ» до арт-кафе «Квартира 36».

 Тому, будьте уважними, плануючи рух автомобілями.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors