Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Я з запасом взяв, пригощайся”: білоцерківський поліцейський дотепно “розвів” водія-наркомана
“Я з запасом взяв, пригощайся”: білоцерківський поліцейський дотепно “розвів” водія-наркомана
Понеділок 18 Жовтня, 2021

Старший лейтенант поліції Сергій Пономаренко допоміг затримати водія, який перебував під “кайфом” і перевозив в бардачку авто наркотичні речовини.

Історією про старшого лейтенанта поліції і водія, який керував авто під дією наркотиків, поділився командир батальйону патрульної поліції в Білій Церкві Василь Коряк на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Пономаренко дуже дотепно “розвів” водія-наркомана. 

За словами Василя Коряка, Сергій Пономаренко служить у патрульній поліції з першого дня її існування з 2015 року. Він працює старшим інспектором з розшуку негідників, які втекли з місця ДТП, а також деколи заступає на добове чергування. 

“За освітою – медик, відповідно почуття гумору теж … специфічне. Навіть фотка у нього, і та єхидна”, – написав командир батальйону патрульної поліції в Білій Церкві.

Він розповів, що на вихідних патрульні зупинили неадекватного водія під дією наркотичних речовин. Водієві не сподобалося, що його можуть “оформити зі штрафом на сімнадцять тисяч і позбавленням на рік” і він вирішив поскаржитися на “незаконнi дії працівників поліції”.

За інструкцією, на місце прибув відповідальний по підрозділу – Сергій Пономаренко “і його почуття гумору”.

“Перша година ночі, дьорганий водій, Сєрьозі хочеться спати і, одночасно, у відпустку (крайнє чергування перед цією саме відпусткою… ясна річ: хочеться його скоріше пережити).
Сєрьога вирішує поспілкуватися з речовинами.
Ну, з тими що в організмі водія:

– Слухай, от ти такий активний, бадьорий. А я хочу спати і у відпустку. От би мені так, як тобі… порадь, що вживати треба, щоб так “актівнічать”?
– СОЛІ!
– Ага, дякую за пораду, тільки де ж я їх серед ночі шукать буду?..
– Та у мене! Є! В бардачку! В колбі! Я з запасом взяв! Пригощайся!

Завіса.” – розповів Василь Коряк історію спілкування Сергія Пономаренка з водієм.

Водія-наркомана оформили ще й за зберігання наркотичних речовин – ст. 309 ККУ.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors