Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Випускнини Білоцерківського спортліцею – переможці чемпіонату України з греко-римської боротьби
Випускнини Білоцерківського спортліцею – переможці чемпіонату України з греко-римської боротьби
П’ятниця 2 Квітня, 2021

Спортсмени-випускники Білоцерківського спортліцею стали переможцями та призерами чемпіонату України з греко-римської боротьби, який відбувався в Сумах 30 березня – 1 квітня 2021 року.

Про це повідомила пресслужба спортліцею на своїй сторінці у Facebook.

З 30 березня по 01 квітня 2021 року у місті Суми відбувався чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дорослих до 23 років ( U-23), якій зібрав близько 130 учасників з 13 областей України.

У складі Київської області взяли участь випускники Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту».

Підтвердивши свій високий клас та майстерність показали такі результати : золоті медалі завоювали Кияшок Дмитро ( в/к 87кг) та Шкляренко Валентин ( в/к 97кг), срібну нагороду виборов Алексеєв Микита ( в/к 82 кг), бронзову нагороду отримав Грушин Сергій ( в/к 67 кг). За крок до п’єдесталу зупинився Гербич Рустам ( в/к 60 кг) та Аветисян Максим ( в/к 87 кг) у підсумку посівши 5 місце.

У командному заліку Київська область посіла І місце.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors