Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Викрадачку дитини на Київщини затримали
Викрадачку дитини на Київщини затримали
Середа 23 Жовтня, 2019

О 15:20 дано відбій по поліцейському плану-перехоплення. Авто по орієнтуванню зупинила патрульна поліція Києва. Нині водій дає покази слідчим. Пізніше, особу викрадачки встановили та затримали у Софіїйській Борщагівці в ході оперативно-розшукових дій.

Як повідомили у поліції “5 каналу”, немовля здорове.

Усі подробиці обіцяють оприлюднити на брифінгу о 18:00.

Як повідомлялося раніше, на Київщині та у столиці було введено план-перехоплення. Сьогодні у смт. Коцюбинське, невідома жінка викрала хлопчика в матері та повезла на авто в невідомому напрямку.

Як повідомляє “Київ оперативний”, викрадачка зв’язалася з матір’ю дитини у мессенджері, її контакти знайшла в групі допомоги мамам. Уранці 23 жовтня вона приїхала познайомитися, після чого вони пішли разом з дитиною на пошту.

“Мама довірливо залишила малюка жінці і зайшла на пошту, а коли вийшла – жінки і дитини не виявилося”, – повідомляли у спільноті.

Уточнюється, що після того, як зловмисниця викрала хлопчика, вона зникла на легковику в невідомому напрямку. Поліція одразу надіслала іншим патрулям орієнтування на автівку, а в області ввели план-перехоплення.

Як відомо, одинока мати напередодні познайомилася із, нібито, волонтерами, які запропонували обміняти дитячі речі. Не вбачаючи небезпеки, жінка дала потримати дитину зловмисниці, яка раптово схопила хлопчика і втікала на легковику срібного кольору.

Викрадачка із чорним волоссям, в окулярах, була одягнена у жилетку синього кольору і джинси. Нині зловмисницю розшукує поліція, в регіоні введено план-перехоплення.

© Головне управління Національної поліції в Київській області

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors