Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > «Вулверхемптон» – «Евертон»: прогноз на матч 10-го туру АПЛ
«Вулверхемптон» – «Евертон»: прогноз на матч 10-го туру АПЛ
Вівторок 2 Листопада, 2021

У заключному матчі 10-го туру Англійської прем’єр-ліги «Вулверхемптон» зіграє вдома проти «Евертона».

Букмекери невелику перевагу надають господарям поля. Букмекерська контора BaltBet пропонує поставити на П1 з коефіцієнтом 2,20, нічия – 3,30, П2 – 3,40. Для зручності робити ставки та переглядати коефіцієнти, слід завантажити додаток БК на телефон. На порталі «Рейтинг Букмекерів» розповіли як завантажити додаток БК БалтБет та ще й отримати з цього бонус.

Гравці «Вулверхемптону» показали відмінні результати у чотирьох минулих турах АПЛ, набравши 10 із 12 можливих очок. «Вовки» оформили перемогу над «Саутгемптоном» (1:0), «Ньюкаслом» (2:1) та «Астон Віллою» (3:2), а також розійшлися миром у гостях із «Лідсом» (1:1). Ці успіхи забезпечили зліт команди Бруну Лаже на 11-й рядок у загальному заліку.

У «Евертона» в останніх іграх чемпіонату справи протилежні – лише одна перемога за п’ять минулих турів, яку ліверпульці взяли вдома над «Норвічемом» (2:0). При цьому команда Рафаеля Бенітеса провалилася в домашній грі проти «Уотфорда», пропустивши п’ять м’ячів (2:5). У турнірній таблиці «іриски» відкотилися на дев’яту сходинку.

У минулому скликанні АПЛ «Евертон» двічі обіграв «Вулверхемптон» – 2:1 у гостях та 1:0 вдома. Сюди ж слід додати, що у «вовків» три поразки у чотирьох домашніх матчах ліги цього сезону. Але й «іриски» в гостях не блищать – дві нічиї, одне фіаско та одна вікторія. 

При цьому команди двічі розходилися миром у чотирьох минулих матчах між собою на полі «вовків».

«Евертон» лише раз цього сезону не пропускав на виїзді. «Вулверхемптон» же знайшов свою гру в атаці і стабільно зараз забиває, але й пропускали «вовки» у трьох матчах поспіль.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors