Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Всі кладовища Білоцерківської територіальної громади у поминальні дні будуть закриті
Всі кладовища Білоцерківської територіальної громади у поминальні дні будуть закриті
П’ятниця 30 Квітня, 2021

30 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому було прийнято рішення “Про організацію проведення Великодніх свят та поминальних днів на території Білоцерківської міської територіальної громади.

Відтак, балансоутримувачам місць поховань на території Білоцерківської міської територіальної громади, КП БМР «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг» доручено закрити кладовища м. Біла Церква та сіл і селищ громади у проведення поминальних днів.

  • закрити кладовища на территорії с. Володимирівка на в’їзд та вхід для відвідувачів у дні: 04 травня 2021 року;
  • закрити кладовище «Сухий Яр», «Нове Київське №1», «Нове Київське N2, «Старе Зарічанське», «Нове Зарічанське», «Старе Київське» на території м. Біла Церква, кладовища на території с. Сидори, с. Дрозди, е. Мазепинці, с. Глушки, с. Храпачі, с. Скребиші, е. Піщана, с, Гайок, с. Вільна Тарасівка, с-ще Терезине, с. Пилипча, с. Городище, с. Глибочка, с. Томилівка на в’їзд та вхід для відвідування у дні: 8, 9, 10, 11 трания 2021 року
  • закрити кладовища на території с. Тетянівка, с. Шкарівка на в’їзд та вхід для відвідувания у дні: 16 травня 2021 року;
  • встановити біля входів на кладовищах інформаційні таблички, розмістивши на них прийняте рішення виконавчого комітету міської ради.

Буде також обмежено відвідування місць поховань на території Білоцерківської міської територіальної громади підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності, суб’єктами господарювання та громадянами, з будь-якою метою, на період дії обмежувальних заходів, крім: працівників балансоутримувачів кладовищ, КП БМР «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг», які безпосередньо працюють на території кладовищ, за умови дотримання відповідних протиепідемічних заходів; осіб, присутніх на похованні та осіб, які здійснюють ритуальні обряди та заходи перед похованням, за умови дотримання відповідних протиепідемічних заходів, у кількості не більше ніж 10 осіб біля однієї могили.

Рішенням заборонено вживання будь-яких напоїв та споживання їжі на території кладовищ та стихійну торгівлю будь-якими товарами ритуальної приналежності, релігійної атрибутики, квітами та ін.

Відвідування кладовищ на території Білоцерківської міської територіальної громади для спомину померлих здійснюватиметься після закінчення дії обмежувальних заходів.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors