Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Вручено державну нагороду ще одній матері-героїні міста Біла Церква
Вручено державну нагороду ще одній матері-героїні міста Біла Церква
П’ятниця 5 Лютого, 2021

В 2004 році Указом Президента України було встановлено державнику нагороду – почесне звання «Мати–героїня».

На сьогодні в місті Біла Церква такого звання удостоєні 117 багатодітних жінок, які народили та виховали до восьмирічного віку 5 і більше дітей та забезпечили зразкове виховання дітей у сім’ї, створили сприятливі умови для здобуття ними освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

0402_bc.png (320×240)

Грудень 2020 року також поповнив когорту матерів-героїнь нашого міста. Указом Президента України від 15 грудня №568/2020 почесне звання України «Мати-героїня», серед 901 української жінки, було присвоєно і нашій землячці ФЕЩЕНКО Ніні Фадеївні, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятеро дітей.

04 лютого поточного року голова Київської облдержадміністрації Василь Володін  в урочистій обстановці вручив державні нагороди, посвідчення, нагрудні знаки та цінні подарунки 30 жінкам Київщини, серед  яких – ФЕЩЕНКО Ніна Фадеївна.

Вітаємо Ніну Фадеївну із заслуженою нагородою і зичимо їй та її дітям міцного здоров’я, успіхів, щастя, миру та усіляких гараздів.

Ми, білоцерківці, пишаємося досягненнями наших земляків у всіх сферах життя!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors