Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Впродовж ночі у Білій Церкві виявили двох кермувальників та пішохода з наркотиками
Впродовж ночі у Білій Церкві виявили двох кермувальників та пішохода з наркотиками
Середа 10 Червня, 2020

Впродовж ночі білоцерківські патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у пішохода та у двох водіїв, котрі перебували за кермом в стані сп’яніння.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Перший випадок трапився вчора, 9 червня, ввечері на вулиці Леваневського, де в громадянина виявили зелену речовину невідомого походження.

Наступна ситуація відбулась на вулиці Заярська після опівночі. Патрульні зупинили 29-річного водія на автомобілі марки Opel Vectra. Під час спілкування з керманичем, в останнього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. В додачу до цього, чоловік мав при собі речовину зеленого кольору, рослинного походження, зі специфічним запахом.

Сьогодні, 10 червня, близько 1-ї години ночі, на 35 км автодороги Київ – Одеса, в селищі Гребінки, охоронці порядку зупинили 24-річного громадянина на мопеді марки Honda Dio. Інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння у водія. А також речовину зеленого кольору рослинного походження із специфічним запахом, ймовірно, наркотичного походження в його сумці.

В результаті усіх перерахованих вище інцидентів, викликали слідчо-оперативні групи.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors