Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Афіша > Вперше у місті Біла Церква відбудеться Міжнародний симпозіум скульптури 2019 Interaction
Вперше у місті Біла Церква відбудеться Міжнародний симпозіум скульптури 2019 Interaction
Вівторок 23 Квітня, 2019

Протягом двох тижнів з 18 травня по 1 червня скульптори будуть працювати на відкритому міському майданчику, де кожен охочий зможе спостерігати за створенням скульптур з металу. По завершенню арт-об’єкти будуть встановлені на Олександрійському бульварі.

Учасники: Пласідо Родригез Боннін (Іспанія), Флоренс Хоффманн (Люксембург), Михайло Левченко (Україна), Сергій Баранник (Україна), Ілкер Ярдімчі (Туреччина).

Тему Симпозіуму 2019 | Interaction (з англ. Взаємодія) буде реалізовано в контексті перетворення міста з пострадянською архітектурою на сучасне місто, шляхом впровадження креативного підходу до його розвитку та залучення громади та митців у спільний творчий процес.

Кожен охочий зможе спостерігати за створенням скульптур з металу та стати свідком народження новітньої історії міста Біла Церква. По завершенню арт-об’єкти будуть встановлені на нещодавно реконструйованому бульварі, що веде до дендропарку Олександрія.

Під час Симпозіуму буде проходити освітня програма, яка включатиме в себе: кінопокази, лекції, зустрічі зі скульпторами, дитячі розвиваючі програми.

Куратори проекту: Валерія Голоскокова (Valeriya Tochka), Анна Лєдєнєва (Anna Ledeneva).
Проект реалізується за підтримки Білоцерківської міської ради, місцевих громадських організацій та бізнесу.

Приєднуйся до події у Facebook – Міжнародний Симпозіум Скульптури 2019 Interaction

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors