Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Волейболісти з Білої Церкви вибороли “золото” та “срібло” на чемпіонаті “Львівське Різдво”
Волейболісти з Білої Церкви вибороли “золото” та “срібло” на чемпіонаті “Львівське Різдво”
Вівторок 18 Січня, 2022

Неперевершена подорож команд юнаків та дівчат ДЮСШ “Юність” з м. Білої Церкви, які очолює старший тренер – викладач відділення волейболу Тетяна Леонтіївна Корчагіна до міста Львів відбулася з 14 по 16 січня 2022 року.

Програма візиту до Львова була сповнена численними емоціями та позитивними враженнями. Діти брали участь у відкритому міжобласному Чемпіонаті СДЮСШ ІВС “Спартак” з волейболу “Львівське Різдво” серед юнаків і дівчат, який був організований:  Людмилою  Чубаєвою, Оксаною Жук,  Галиною  Чумак,  Іваном  Височанським,  Наталією Горпинюк.

Окрім ігор юні білоцерківці мали можливість послухати колядки, обачити  красу міста Львів та повболівати за улюблені чоловічі  команди Суперліги України у рамках ХХХІ Чемпіонату України.

Окрема подяка Ірині Багрій – директору ВК “Барком-кажани”, яка організувала перегляд ігор майстрів для наших юних волейболістів. Після  ігор Суперліги діти  мали можливість поспілкуватися з майстрами волейболу, на згадку зробити фото з ними та отримати поради щодо подальшого розвитку. Це дуже мотивує учнів.

За результатами змагань команда дівчат 2006 року народження посіла 1 місце; команда юнаків 2007 року народження – 2 місце. Всі призери були нагороджені кубками, грамотами та львівськими смаколиками.

Кращим гравцем змагань серед дівчат  визнано – Дарію Степуру, серед юнаків – Романа Поліщука.

 Гостинний Львів надовго залишиться у серцях наших дітей. У піднесеному настрої команди повернулись додому.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors