Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Власник скандального “Транссіті” Нестерчук – кандидат в депутати Верховної Ради від партії Зеленського
Власник скандального “Транссіті” Нестерчук – кандидат в депутати Верховної Ради від партії Зеленського
П’ятниця 21 Червня, 2019

Нестерчук Юрій Вікторович зареєстрований кандидатом в народні депутати по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №90 від партії “Слуга Народу”.

Відповідну інформацію опублікувала партія “Слуга Народу” у Facebook.

Партія надала таку характеристику своєму кандидату: “Закінчив Київський технікум радянської торгівлі за спеціальністю «Товарознавець». Навчається в Білоцерківському національному аграрному університеті за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Займається підприємницькою діяльністю у транспортній сфері.

Юрій Нестерчук відомий в Білій Церкві тим, що монополізував усі пасажирські перевезення, чим викликав велику бурю невдоволень від місцевих жителів.

Раніше повідомлялось, що Юрій Нестерчук, відомий як власник “ТрансСіті”, був помічений на з’їзді партії “Слуга народу”. В повідомленні, опублікованому на сторінці у Facebook Підслухано БЦ, йшлось: “Можливо він йде на вибори, щоб потрапити у Верховну Раду і захищати свої мільони під прапорами “Слуги народу“, але тоді ще не було точної інформації.

В Каталозі власників та директорів компаній Юрій Нестерчук фігурує в 11 організаціях, в тому числі і славнозвісного “ТРАНССІТІ”.

Залишається під питанням правильність обрання партією Президента такого кандидата від Білої Церкви, адже, як ми знаємо, він навіть не білоцерківець і йде в Раду не для захисту прав містян, яких він же позбавляє права безпечного проїзду містом в громадському транспорті, виставляючи на маршрути несправний транспорт.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors