Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Військовослужбовці Командування об’єднаних сил ЗСУ взяли участь у благодійному Українському військовому забігу Military Run UA
Військовослужбовці Командування об’єднаних сил ЗСУ взяли участь у благодійному Українському військовому забігу Military Run UA
Неділя 10 Жовтня, 2021

У Києві до 30-річчя Збройних сил відбувся перший військовий забіг Military Run UA.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

– Спорт, зокрема біг, загартовує характер і надає почуття впевненості у своїх силах. Він вчить гідно протистояти противнику та виховує волю до перемоги, – наголосив Командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Варто зазначити, що захід присвячений 30-річчю ЗС України, мета якого – об’єднання нації та світової спільноти довкола захисників і захисниць Європи, вшанування пам’яті полеглих Героїв, долучення України та її Збройних Сил до загальносвітових прогресивних трендів та культивування здорового способу життя.

– Це чудова нагода перевірити свою фізичну підготовку та витривалість, поспілкуватися з побратимами та посестрами, згадати тих, хто загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої країни, – підкреслив учасник забігу, офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України капітан 1 рангу Федір Данилов.

Як зауважив учасник забігу, підполковник Вадим Васильєв, забіг такого формату підвищує й зміцнює згуртованість військовослужбовців та цивільного населення.

– Такі заходи надихають нас і ще більше мотивують розвиватися та ефективно нести службу заради блага українського народу та його війська, – додав учасник забігу, підполковник Олександр Бутенко.

Очолив забіг головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors