Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Відео, яке сколихнуло Україну: сепаратист у Бердичеві побив бійця АТО
Відео, яке сколихнуло Україну: сепаратист у Бердичеві побив бійця АТО
Субота 27 Липня, 2019

У Бердичеві шанувальник “русского мира” побив ветерана АТО за слова про те, що на Донбасі є армія Росії.

Кадри побиття військового викликали ажіотаж в Мережі, сепаратистові може бути непереливки.

Кричущий інцидент трапився в місті Бердичеві. Там сепаратист спровокував конфлікт з ветераном АТО. Почувши від нього, що на Донбасі боєць “воював з Росією”, шанувальник Путіна розлютився.

“В смысле? Россия с нами не воюет!” – видав він опешевшему ветерану АТО. “Це ти мені розповідаєш? Ти там був?” – поцікавився військовий у сепаратиста. Отримав очікувану відповідь: “Не был. Зачем мне там быть? Я что, до***б, на**й?”

Блогер Артур Сороченко побив ветерана АТО (Фото з соцмережі)
Чоловік, на якого напали (Скріншот)

Відео опублікувала група “Лідер” в Facebook. Зазначалося, що спочатку його в YouTube “злив” сепаратист, вихваляючись побиттям ветерана. Там воно вже видалено. Дані кадри викликали бурхливу реакцію в українських патріотів.

У мережі повідомили дані Сороченка Артура Валерійовича (Малюк). Він народився 23 лютого 1987 року. Його мама Алла – вчителька, а батько Валерій працює директором центру Бердичівського виконкому. Також обурені користувачі інтернету дізналися телефон і адресу нахаби та передбачають, що незабаром з ним захочуть поспілкуватися з приводу інциденту.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors