Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Вдаривши по голові, збили з ніг, забрали речі і втекли, але потрапили в руки Білоцерківської поліції
Вдаривши по голові, збили з ніг, забрали речі і втекли, але потрапили в руки Білоцерківської поліції
Четвер 30 Травня, 2019

Повідомлення на спецлінію 102 поліції Київщини про пограбування надійшло від 54-річного місцевого жителя. На чоловіка напали двоє невідомих у під’їзді, вдаривши по голові, збили з ніг, забрали речі і втекли.   

На щастя, чоловік не звертався за медичною допомогою і зміг описати прикмети своїх нападників.

Працівники Білоцерківського відділу поліції оперативно затримали двох нападників, завдячуючи своїм колегам – патрульній поліції.  Вже за лічені хвилини фото ймовірних зловмисників, які підпадали під орієнтування, надав оперативникам наряд патрульної служби поліції, який ніс службу неподалік місця скоєння правопорушення.

Лиходіїв  опізнали потерпілий чоловік та випадковий свідок злочину. Ними виявилися двоє місцевих жителів. 44-річний чоловік, який відбував покарання за розбійний напад, та його 33-річний товариш. 

Наразі у відділі поліції вони надають правдиві покази. У зловмисників поліція виявила та вилучила речові докази – гаманець з грошима, телефон. 

За фактом скоєного пограбування відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Триває слідство.  

Відділ комунікації поліції в Київській області

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors