Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Вбивство через ревнощі: поліція затримала вбивцю у закинутій будівлі
Вбивство через ревнощі: поліція затримала вбивцю у закинутій будівлі
Середа 18 Листопада, 2020

Поліція затримала 28-річного чоловіка, який до смерті забив 50-річного білоцерківця.

Про це повідомляє поліція Білоцерківщини.

Зловмисником виявився 28-річний уродженець Волинської області, раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Оперативники Білоцерківського відділу поліції та Управління карного розшуку поліції Київщини затримали його у закинутій будівлі, де він переховувався від правоохоронців.

До поліції звернулась місцева мешканка про те, що вона у квартирі виявила свого батька мертвим.

Тіло померлого чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

На місці події працювали наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Правоохоронці опитали можливих свідків й очевидців події, відпрацювали можливі версії скоєння злочину та швидко встановили перебіг подій.

Як з’ясувалось, того вечора компанія знайомих вживала спиртні напої у квартирі 50-річного місцевого мешканця. Тоді між господарем квартири та гостем відбулась сварка на ґрунті ревнощів. Конфлікт переріс у бійку, під час якої зловмисник жорстоко побив потерпілого. Після скоєного чолов’яга втік з квартири та намагався сховатись, аби уникнути відповідальності.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors