Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Вакарчук заявив про створення партії і намір йти на вибори (Відео)
Вакарчук заявив про створення партії і намір йти на вибори (Відео)
Четвер 16 Травня, 2019

Музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії “Голос”. Презентація відбувається на Старокиївській горі.

“У мене для вас хороші новини. Сьогодні ми створюємо нову партію. Партію “Голос”. З вашою допомогою я поведу “Голос” на вибори”, – сказав Вакарчук.

“Ми партія “Голос” йдемо в парламент, щоб знищити стару політику і творити політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни”, – заявив він.

У своєму виступі на оглядовому майданчику біля Історичного музею Вакарчук зазначив, що саме у Верховної ради є можливість запустити в Україні справжні зміни.

За його словами, “стара політика – це сліпа віра в президента”, але “нового прізвища у кабінеті на Банковій недостатньо”.

Серед членів нової партії: Юлія Клименко, екс – заступниця міністра економіки, Ярослав Юрчишин , громадський активіст та екс – голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна, Юрій Соколов, доктор медичних наук, Андрій Шараскін (кіборг “Богема”), актор, режисер та командир роти, яка захищала Донецький аеропорт, Соломія Бобровська, громадська активістка, волонтерка, в.о. голови Одеської ОДА у 2016 – 2017 роках .

Зараз партія перебуває у процесі реєстрації.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors