Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > В Україні спалахнув новий огидний скандал в школі через торт і дівчинку з притулку
В Україні спалахнув новий огидний скандал в школі через торт і дівчинку з притулку
Середа 22 Травня, 2019

На випускному молодшої школи №19 у Кам’янському Дніпропетровської області дитині з притулку не дали солодощів через те, що її рідні не здали гроші.

Про обурливу ситуації написала у Facebook Батьки SOS Катерина Панасенко. Вона зазначила, що дівчинка вже рік перебуває у Центрі реабілітації в очікуванні своєї подальшої долі: суд розглядає справу про позбавлення її матері прав на дітей.

“Дівчинка так готувалася, вдягла гарну сукню, в притулку їй накрутили волосся і вона красива прийшла на свято. Після урочистої частини її так само “урочисто” попросили піти, бо мама не здала гроші, і солодкого столу для неї не буде… Так, там така мама… Але у дитини є бабуся, і вона могла б здати необхідну суму, але ніхто не попередив ні бабусю, ні притулок, яка сума потрібна…”, — написала жінка.

а словами Панасенко дитина з гідністю залишила урочистості.

“Ця дівчинка менша за всіх зростом і вагою у класі, вона їсть як мишка. Вона не з’їла б ваш торт, їй досить було б кілька цукерок і склянку лимонаду… Вона просто хотіла бути з однокласниками в цей день… Люди, ви люди? Я не кажу вже про педагога, яка була присутня при цьому… Мала сильна, вона звикла до труднощів і страждань в її маленькому житті — вона не плакала, вона просто мовчки пішла. По дорозі з нею працював психолог притулку”, — розповіла вона.

Повідомляється, що раніше дівчинка представляла школу і свій клас на конкурсі краси і талантів “Міс Аліса” і стала однією з переможниць.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors