Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > В Україні продовжили карантин до кінця 2020 року: що зміниться
В Україні продовжили карантин до кінця 2020 року: що зміниться
Вівторок 13 Жовтня, 2020

Кабінет міністрів на засіданні 13 жовтня продовжив дію адаптивного карантину в Україні до кінця 2020 року.

Уряд на позачерговому засіданні розглянув питання подовження карантину до кінця цього року і запровадження низки обмежень. 

“Поки що це найдієвіший механізм приборкання пандемії”, – заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, відкриваючи засідання.

Оновлення карантинних обмежень стосуватиметься масових зібрань: у “зеленій” зоні дозволять зібрання не більше 50 людей, у “жовтій” – не більше 30, у “помаранчевій” – не більше 20 осіб. 

Крім того, за словами прем’єра, з 15 жовтня в Україні почнуться шкільні канікули, які триватимуть до 30 жовтня, а потім, за словами Дениса Шмигаля, “можливий перехід до дистанційних занять”. 

Він також заявив, що при нинішній динаміці поширення коронавірусу, “медична система може не витримати”, а в Україні може повторитися сценарій, за яким хвороба поширювалася в Італії та Іспанії навесні цього року.

На території регіонів з відповідними обмеженнями дозволяється проведення спортивних заходів, але без глядачів, крім міжнародних змагань, за окремим погодженням з МОЗ.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors