Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > В разі провалу карантину вихідного дня Шмигаль обіцяє повний локдаун
В разі провалу карантину вихідного дня Шмигаль обіцяє повний локдаун
Вівторок 17 Листопада, 2020

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що якщо в найближчі декілька тижнів “карантин вихідного дня” не покаже перші результати, уряд почне готуватися до суворіших карантинних обмежень.

Про це він заявив під час виступу з трибуни ВР 17 листопада.

“Основне завдання карантину вихідного дня — це зробити так, щоб ми вийшли на плато за кількістю захворілих. Тобто зафіксувати її на цифрах не більше 11-12 тисяч випадків на день. За найближчі 2 тижні ми повинні побачити його перші результати за умови дотримання абсолютно всіх правил.

Якщо цього не станеться, тоді ми почнемо готуватись до більш жорстких карантинних обмежень”, – сказав прем’єр-міністр.

Прем’єр наголосив, що кожен день виконання карантину відтягує ухвалення суворіших заходів.

Серед іншого Шмигаль зазначив, що на сьогодні немає необхідності розгортання мобільних госпіталів, але підготовка до такої можливості вже проводиться.

Пізніше у Telegram-каналі прем’єр написав, що основне завдання “карантину вихідного дня” зробити так, щоб вийти на плато за кількістю хворих, тобто зафіксувати його на цифрах не більше ніж 11-12 тисяч випадків на день, а не 12-15 тис. випадків, як він заявив з трибуни парламенту.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors