Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > В рамках Міської програми оздоровлення та відпочинку групу дітей із Білої Церкви відправили в санаторій
В рамках Міської програми оздоровлення та відпочинку групу дітей із Білої Церкви відправили в санаторій
П’ятниця 7 Серпня, 2020

07 серпня з Білої Церкви було відправлено на відпочинок до дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Чайка» (Богуславський район, Київська обл.) групу дітей.

Як повідомила пресслужба Білоцерківської міської ради, відпочивати поїхали 67 дітей від 7 до 17 років, які потребують соціальної уваги та підтримки. Захід відбувся в рамках виконання Міської програми оздоровлення та відпочинку дітей міста Біла Церква на 2020 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради № 4645-84-VII та з метою забезпечення послугами відпочинку дітей міста.

Із напутнім словом до дівчат і хлопців звернулася заступник міського голови Катерина Возненко, яка побажала усім вдалого відпочинку, набратися нових сил та повернутися здоровими.

Усім дітям перед безпосередньою посадкою до автобусів було проведено температурний скринінг. На щастя, в усіх температура була у межах норми та почувалися вони добре.

У заході взяли участь: працівники управління з питань молоді та спорту і служби у справах дітей Білоцерківської міської ради.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors