Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > В Білій Церкві здійснили розбійний напад на підприємця і викрали дві тушки індика на суму 3 тисячі гривень
В Білій Церкві здійснили розбійний напад на підприємця і викрали дві тушки індика на суму 3 тисячі гривень
Субота 11 Травня, 2019

Повідомлення про злочин до поліції надійшло від 43-річного жителя Білої Церкви. Він повідомив, що невідомі особи, погрожуючи зброєю, забрали у нього дві тушки індика, на суму 3 тисячі гривень.

Потерпілий також описав прикмети нападників та вказав марку автомобіля, на якому вони зникли.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції. Встановлено, що розбійний напад невідомі скоїли на трасі Київ-Одеса, коли заявник розвантажував товар для продажу.

Поліцейські одразу розпочали розшукові заходи.

Вже за кілька хвилин оперативники зупинили автівку, яка підпадала під орієнтування, в центрі міста Біла Церква. В салоні автомобіля БМВ знаходились троє зловмисників. Ними виявилися місцеві жителі 27, 28 та 42-річного віку. Старший з групи вже мав проблеми із законом.

Під час огляду автівки працівники поліції виявили та вилучили у якості речових доказів дві тушки індика та предмет, схожий на зброю. Як з’ясувалось, автомат, яким погрожували нападники, виявився іграшковим.

Зловмисники пояснили, що виїхали за місто сфотографуватись з іграшкою-автоматом і в цей час побачили, що розвантажують товар. Просто вони у такий жорстокий спосіб пожартували.

Потерпілий підприємець і гадки не мав, що це «дитяча витівка», сприйняв це за реальну погрозу своєму життю і віддав м’ясо птиці.

За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження.

Усі нападники затримані у порядку ст. 208 КПК України і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення для них підозри. Міру запобіжного заходу обере суд.

Відділ комунікації поліції в Київській області




Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors