Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > В Білій Церкві слідчі вилучили у чоловіка амфетамін та нарколабораторію
В Білій Церкві слідчі вилучили у чоловіка амфетамін та нарколабораторію
Субота 20 Лютого, 2021

Раніше 31-річний чоловік мав проблеми з законом за збут та виготовлення наркотичних засобів.

Сьогодні, 20 лютого, за отриманою працівниками кримінальної поліції інформацією, слідчі провели санкціонований обшук в одній з кімнат гуртожитку в Білій Церкві.

Як повідомила поліція Білоцерківщини, 31-річний чоловік, який в минулому вже мав проблеми з законом за збут та виготовлення наркотичних засобів, вирішив поновити свою незаконну діяльність. За місцем проживання зловмисника слідчі виявили фасовані пакети з амфетаміном, пристрої, колби, а також “рецепти” виготовлення наркотичних засобів, які той зберігав у власній кімнаті. В найкоротший термін поліцейські направлять вилучене для проведення відповідної експертизи.

Наразі слідчі Білоцерківського районного управління поліції за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин відкрили кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України.

В подальшому, під час досудового розслідування, за процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури працівники поліції приймуть рішення щодо остаточної кваліфікації та повідомлення зловмиснику про підозру.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors