Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > В Білій Церкві набережну прикрасили новими деревами
В Білій Церкві набережну прикрасили новими деревами
П’ятниця 15 Листопада, 2019

Вздовж нової набережної на прибережній зоні в районі вулиць Річкова і Запорізька 15 листопада  кипіла робота по висадці нових дерев та кущів.

В рамках заходів обласної екологічної програми, які включали в себе недопущення і швидку ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, Біла Церква показала себе надзвичайно відповідально і в нагороду виборола для себе у нагороду 250 дерев та кущів.

Оскільки Біла Церква, до всього, має ще й нагороду «Екологічно-відповідальне місто» то висаджувати ці рослини вирішили з прийнятим проектом озеленення саме цієї ділянки. Цей проект  передбачає значно більше дерев і він мав реалізуватися вже в наступному році, але такий несподіваний подарунок дозволив провести часткову висадку вже у цьому році.

Як зазначила Альона Колотніцька, заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, подаровані дерева та кущі вже достатньо підрощені, мають вік близько трьох років та міцну кореневу систему, а також адаптовані до нашого клімату.  Кущі ялівцю висаджують у клумби, а дерева: клени, сливи, магнолії, туї різних видів та інші, прикрашають доріжки та висаджені навколо лавок. Також цей подарунок передбачає не лише безпосередньо рослини, а й догляд за ними: полив та підживлення. Також вона запевнила, що всі посаджені дерева будуть внесені до міського порталу зелених насаджень «SMART Green БЦ».

Висадкою дерев та кущів займалося «Зелене господарство»,  а от допомагати їм несподівано прийшли військові Білоцерківського 1129-го Зенітно-ракетного полку. Чоловіки які з честю відстоюють кордони нашої держави на сході України вирішили провести ось таку, нечасту для них, «мирну» акцію. Вони зазначили що дуже раді бути дотичними до доброти і краси у рідному місті, тому завжди готові допомагати у таких починаннях.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors