Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Українських користувачів “ВКонтакте” візьмуть на облік поліції: РНБО (Відео)
Українських користувачів “ВКонтакте” візьмуть на облік поліції: РНБО (Відео)
П’ятниця 25 Вересня, 2020

РНБО та інші державні органи спільно з міжнародними партнерами планують найближчим часом повністю закрити доступ до “ВКонтакте” в Україні.

Про це на онлайн-конференції “Перспективи диджиталізації країни і ризики кібербезпеки” заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Він нагадав, що згідно з українським законодавством про санкції, «ВКонтакте» не має права працювати на території України.

“Ми сьогодні займаємося цими питаннями, фахівці розуміють, про що йде мова. Вони дуже швидко змінюють проксі… Ми вважаємо, що найближчим часом з допомогою наших іноземних партнерів це питання буде вирішено”, — зазначив Данілов.

Крім того, він звернув увагу на те, що українські користувачі мають розуміти всю відповідальність.

“Це має бути так само їх відповідальність. Річ у тому, що зараз та система, яка починає працювати, дозволить нам мати інформацію про тих користувачів, які використовують цю соцмережу. Вони всі будуть на обліку. Якщо вони далі будуть поширювати російський контент в Україні, то вони будуть мати проблеми з Нацполіцією”, — додав він.

На відео з 00:57:

Відео телеграм- каналу Біла Церква-Без Табу

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors