Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Українські стрільці завоювали “бронзу” на Олімпіаді-2020
Українські стрільці завоювали “бронзу” на Олімпіаді-2020
Вівторок 27 Липня, 2021

Українці Олена Костевич та Олег Омельчук здобули бронзову медаль у змішаному командному змаганні у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів. Тож це третя медаль для української збірної на Олімпіаді в Токіо.

У кваліфікаційних етапах українці показали третій результат і поступилися представникам ОКР лише за додатковими показниками. У бронзовому фіналі Україна протистояла Сербії.

Костевич-Омельчук програли у першому раунді, а потім виграли три поспіль. Після цього серби взяли таймаут і перемогли чотири раунди поспіль.

Тоді таймаут взяли українці, після цього спортсмени змогли вирватися вперед, пише «Суспільне. Спорт». Перестрілка завершилася з рахунком 16:12 на користь України.

Перше місце в дисципліні посіли спортсмени з Китаю, друге — з ОКР.

На Іграх у Токіо «бронза» Костевич-Омельчук — перша для українських стрільців. В індивідуальних змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета з 10 метрів українці залишалися за крок до п’єдесталу: Павло Коростильов та Олена Костевич були четвертими.

Костевич уже здобувала «золото» на Олімпіаді-2004 та дві «бронзи» на Олімпіаді-2012. Для Омельчука це перша олімпійська медаль.

На цьогорічних Іграх Костевич 29 липня (четвер) ще змагатиметься за вихід у фінал у стрільбі з малокаліберного пістолета з дистанції 25 метрів.

Загалом це третя медаль для української збірної у Токіо. «Бронзу» здобули шпажист Ігор Рейзлін та дзюдоїстка Дар’я Білодід.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors