Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Раді пропонують ввести обов’язковий огляд у психіатра кандидатів у нардепи і держслужбовці
У Раді пропонують ввести обов’язковий огляд у психіатра кандидатів у нардепи і держслужбовці
Вівторок 19 Жовтня, 2021

Депутатська група “За майбутнє” зареєструє в парламенті проєкт закону, згідно з яким усі кандидати на виборні посади, включно з народними депутатами та іншими державними службовцями, мають перед вступом на посаду проходити психіатричний огляд.

Про це співкерівник групи Тарас Батенко заявив із трибуни Верховної Ради, передає кореспондент “ГОРДОН“.

“Із сумом мусимо констатувати, що в цій сесійній залі посіяна атмосфера ненависті з боку деяких представників монобільшості, мова йде про голову комітету з питань соцполітики”, – сказав він, маючи на увазі висловлювання нардепки від “Слуги народу” Галини Третьякової.

Він висловив надію, що фракція монобільшості зробить висновки і “людину, яка сіє людиноненависницькі висновки у своїй роботі”, усунуть не тільки від кількох засідань парламенту, а й від керівництва комітетом.

Він наголосив на необхідності “невідкладно передбачити зобов’язання всіх кандидатів на виборні посади… проходити психіатричний аналіз, психогляд”.

Батенко також наголосив, що група і сім’я позафракційного нардепа Антона Полякова чують багато інсинуацій на тему його загибелі.

“10 днів минуло із дня смерті нашого колеги – і вашого колеги – пана Антона Полякова. Досі ми не отримали чіткої відповіді від правоохоронних органів щодо всіх обставин його смерті”, – сказав він, звертаючись до депутатів.

Нардеп закликав МВС, прокуратуру та інші правоохоронні органи провести швидке неупереджене розслідування.

Деталі останнього скандалу з Третьяковою:

Нардепка від “Слуги народу” і глава комітету з питань соцполітики і захисту ветеранів Галина Третьякова після смерті члена групи “За майбутнє” Антона Полякова відправила в чат політсили скандальне повідомлення, де було написано “мінус один ворог”. Це викликало хвилю обурень серед її колег-депутатів і простих українців у соцмережі. Особливо невдоволення висловлювали члени групи “За майбутнє”, колеги померлого.


Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors