Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Києві чоловік погрожує підірвати міст через Дніпро: рух перекрито (Відео)
У Києві чоловік погрожує підірвати міст через Дніпро: рух перекрито (Відео)
Середа 18 Вересня, 2019

Невідомий чоловік погрожує підірвати міст Метро. За попередньою інформацією, він зробив кілька пострілів у повітря. Наразі там працюють всі правоохоронні служби“. Про це повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракал. 

Прямий ефір з місця події:

Чоловік зупинився на мосту в автомобілі білого кольору в лівій смузі у бік Лівого берега. Він озброєний — тримає автомат і стріляє «попереджувальні» в повітря. Його прикмети — обвʼязаний українським прапором. Довге волосся з хвостом, 180 см зросту, на вигляд десь 35 років. – описав очевидень у соціальній мережі.

“Свідки кажуть, що поліція запустила дрон, який злочинець розстріляв”, – додали у спільноті.

Правоохоронцями в Києві введено спеціальний оперативний план. На місці події перебуває керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та вибухотехніки.

Також у зв’язку з повідомленням про замінування червона лінія метро працює лише від станції “Академмістечко” до станції “Арсенальна”. Низка станцій перевіряється фахівцями.

До мосту метро виїхали кілька бронеавтомобілів.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який сидить у автівці на мосту Метро у Києві і погрожує його підірвати. Це 42-річний уродженець кримського смт Форос – Олексій Белько.

У червні цього року він мав військове звання старшого сержанта, обіймав посаду начальника радіостанції радіоцентру польового вузла зв`язку військової частини А 3628, розташованої у Броварах Київської області.

26 червня суд визнав Белька винним у самовільному залишенні військової частини, призначивши йому покарання у виді арешту з утриманням на гауптвахті на строк 7 діб.

На відео, яке опублікувала спільнота “Київ.Оперативний”, чоловік сидить у білому кабріолеті і розмахує прапором України. 

Кореспондент “Української правди” повідомляє з місця події, що на міст заїхав броньований КрАЗ і БТР.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors