Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У “ДІЇ” з’явився сертифікат про одужання від COVID-19 (Фото)
У “ДІЇ” з’явився сертифікат про одужання від COVID-19 (Фото)
Понеділок 15 Листопада, 2021

COVID-сертифікат діє протягом 90 днів. При цьому його можна буде отримувати не частіше, ніж два рази на рік.

У “Дія” з’явився сертифікат для тих, хто перехворів на коронавірус. У додатку користувачам надаються два документи – внутрішній і міжнародний.

У внутрішньому сертифікаті відображається фото, якому належить документ, а також дата народження, термін дії, номер сертифікату та прізвище, ім’я та по батькові людини, повідомляє РБК-Україна.

Зазначимо, згенерувати сертифікат в “Дія” можна через 15 днів після того, як лікар внесе відповідні дані в електронну систему охорони здоров’я про те, що у вас був коронавірус. Сертифікат діє протягом 90 днів. При цьому документ можна буде отримувати не частіше, ніж два рази на рік.Сертифікат для тих, хто перехворів COVID-19 / скрінСертифікат для тих, хто перехворів COVID-19 / скрін

Як отримати дитячий сертифікат про вакцинацію та сертифікат про одужання від COVID-19

На сьогодні запущено ще два нових типи COVID-cертифікатів. Один із них – дитячий, який дозволяє батькам дітей від 12 років, які отримали хоча б одну дозу вакцини, завантажити документ у “Дії”. Для цього одному з батьків потрібно зайти в “Дію” і додати свідоцтво про народження дитини.

Сертифікат про одужання буде формуватися лише для тих, у кого лікар зафіксував в електронній системі охорони здоров’я діагноз “COVID-19”. Термін дії такого сертифіката становитиме 90 днів від 15-го дня після встановлення діагнозу. Отримати такий документ можна не більше, ніж двічі на рік.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors