Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білоцерківському районі складено 135 протоколів та 28 приписів порушникам карантинних вимог
У Білоцерківському районі складено 135 протоколів та 28 приписів порушникам карантинних вимог
Понеділок 13 Грудня, 2021

Спільні рейди з числа працівників Нацполіції та Держпродспоживслужби засвідчили сумну тенденцію щодо подальшого ігнорування окремими суб’єктами господарювання правил карантину.

Впродовж минулого тижня було провено 66 перевірок, за результатами яких складено 28 приписів та 9 протоколів про адміністративні правопорушення.

Ще 35 адмінпротоколів через недотримання карантинних обмежень було складено працівниками Нацполіції, патрулі яких окремо проводили перевірки громадського транспорту та місця скупчення громадян. Найбільше правопорушень було зафіксовано у Тетіївській та Ставищенських громадах.

Також працівники батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква ДПП УПП Нацполіції України здійснювали контроль за станом дотримання правил карантину у міжміському транспорті на автодорозі Київ-Одеса. За результатом перевірок було виявлено правопорушення, про що складено 91 протокол. Про це голові адміністрації доповів т.в.о. заступника командира батальйону Микита Гаврилов.Окрім перевірок представники правоохоронних органів продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання карантинних обмежень як важливого елемента протидії поширенню коронавірусної інфекції.

Позитивну роль відіграє і долучення громадськості до цього процесу. Так, в окремих громадах району вже запроваджене спільне патрулювання представників Нацполіції і громадських формувань. Особливо актуальною є така співпраця у вихідні та святкові дні.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors