Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білоцерківській школі №18 за 21 млн гривень побудують їдальню
У Білоцерківській школі №18 за 21 млн гривень побудують їдальню
Четвер 28 Жовтня, 2021

У Білій Церкві у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 по вул. Шевченка, 33 планують облаштувати їдальню. Загальна сума робіт – 21,24 млн грн.

Про це свідчать дані електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Що відомо про будівництво їдальні

3 жовтня 2021 року управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради уклало з ТОВ “Білоцерківрозоптторг” договір на будівництво їдальні Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 по вул. Шевченка, 33. Ціна договору – 21,24 млн гривень.

Конкуренцію ТОВ “Білоцерківрозоптторг” у тендері склали ТОВ “Віалок Білд” та ТОВ “Еко Л”, пропозиції яких були вигіднішими по ціні, але їх відхилили через невідповідність тендерним вимогам.

До кінця грудня 2022 року “Білоцерківрозоптторг” повинно виконати підготовчі та загальнобудівельні роботи, облаштувати системи каналізації, водопостачання, вентиляції, електроосвітлення, пожежної сигналізації, встановити технологічне обладнання та блискавкозахист, облаштувати дощову каналізацію, перекласти існуючі тепломережі, провести благоустрій території та встановити огорожу.

За адресою вул. Шевченка, 33 навчальний заклад з’явився у 1898 році – це було двокласне сільське училище. У 1910 році воно було реорганізоване у народну трудову школу №4, яка була ліквідована у 1966 році після побудови приміщення середньої школи №18. У 2012 році середню школу №18 було перейменовано на Білоцерківську загальноосвітню школу І-III ступенів № 18.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Білоцерківрозоптторг” зареєстровано в 2002 році у Білій Церкві. Засновник і директор – Іван Павленко.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors