Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білоцерківській лікарні №3 беруть гроші за тести на коронавірус
У Білоцерківській лікарні №3 беруть гроші за тести на коронавірус
Неділя 10 Травня, 2020

У Білій Церкві в дитини у інфекційній лікарні №3 взяли 500 грн за тест для перевірки на коронавірусну інфекцію. Незважаючи на те, що лікарня отримала від “Росави” 1500 експрес-тестів та Фонду Ріната Ахметова – 2500 тестів на коронавірус, лікарі Білоцерківської інфекційної лікарні беруть кошти за ці тести. Також тести надавались волонтерами.

10 травня 17-річну доньку Тані Панової під тиском лаборантів лікарні №3 змусили зробити тест на коронавірус, проте тест виявився не безкоштовним – його вартість становила 500 грн.

Згодом, коли мама дізналась про ситуацію, намагалась повернути кошти, які виманили у дитини. Але у лікарні повідомили, що це добровільний внесок, та дуже не хотіли давати чек. Однак отримавши його, мама дитини була здивована, адже там вказана сума 429 грн. Проте у дитини було взято 500 грн і решту їй не віддали.

Також про цю історію написав Анатолій Штефан на своїй сторінці у Facebook:

Під постом Анатолія Штефана, мама ще однієї дитини, яка проходила лікування в цій лікарні восени, також повідомила, що для того, щоб її дитині в Боярці зробили операцію, потрібно платно пройти цей тест, без якого не проведуть оперативне втручання.

Керівництву лікарні було доведено про ситуацію. Очікуємо на коментарі і реакцію на цей обурливий випадок.

Підписуйтесь на телеграм-канал Анатолия Штирлица – тут ПАЛЯТЬ ВАТУ!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors