Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білоцерківській лікарні №2 капітально відремонтували приймальне відділення
У Білоцерківській лікарні №2 капітально відремонтували приймальне відділення
Четвер 21 Січня, 2021

На Київщині капітально відремонтували сім приймальних відділень в опорних лікарнях. Ще на п’яти об’єктах роботи планують завершити навесні.

Про це повідомила пресслужба Київської ОДА.

На важливості вчасної модернізації наголосив очільник обласної державної адміністрації Василь Володін під час селекторної наради з представниками міських рад і районних державних адміністрацій

Він уточнив, що роботи вже успішно завершили в Білоцерківській лікарні №2, Бориспільській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування, а також Броварській, Вишгородській, Іванківській, Макарівській і Миронівській центральних районних лікарнях.

«Із колегами та підрядниками доклали всіх зусиль, щоб вчасно завершити роботи з модернізації семи приймальних відділень на Київщині. Ми не просто зробили ремонти, а й встановлюємо на об’єктах нове сучасне обладнання. Завдяки цьому люди зможуть отримувати якісні медичні послуги в комфортних умовах», – зазначив Василь Володін.

При цьому роботи тривають ще в п’яти приймальних відділеннях. Йдеться про Обухівську, Переяславську, Фастівську та Тетіївську центральні районні лікарні, а також Ірпінську центральну міську лікарню.

Перед підрядниками поставили задачу завершити реконструкцію та капітальні ремонти на цих об’єктах цьогоріч до квітня.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors