Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білоцерківьку лікарню №3 не планується направляти хворих на коронавірус
У Білоцерківьку лікарню №3 не планується направляти хворих на коронавірус
Вівторок 18 Лютого, 2020

Управління охорони здоров’я міста Біла Церква та Департамент охорони здоров’я СПРОСТУВАЛИ інформацію, яка шириться мережею.

Про це пише прес-служба Білоцерківської міської ради.

До білоцерківської лікарні №3 НЕ ПЛАНУЄТЬСЯ направляти хворих на коронавірус з китайського міста Ухань.
Дотримуйтесь не лише фізіологічної а й інформаційної гігієни. Саме чисті руки і спокійні нерви є найкращою профілактикою інфекційних захворювань!
Крім того за інформацією МОЗ в Україні не зареєстровано ЖОДНОГО хворого на коронавірус. 

Станом на 18 лютого 2020 року у світі зареєстровано 73 335 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 873 – летальні. Одужало вже 12 842 осіб. 

81,7% усіх випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої новим коронавірусом, зафіксовано в одній провінції Китаю – Хубей.

В країнах Європи зареєстровано 46 випадків захворювання (Німеччина – 16; Франція – 12; Великобританія – 9; Італія – 3; Росія – 2; Іспанія – 2; Фінляндія, Швеція та Бельгія по одному випадку).

В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.

В усіх областях були створені тимчасові протиепідемічні комісії та підготовлені регіональні плани протиепідемічних заходів запобігання  занесенню і поширенню випадків захворювання COVID-19.

На круїзному лайнері Diamond Princess, що знаходиться в карантині в японському порту Йокогама, зафіксовано 349 випадків COVID-2019, в тому числі у двох громадян України.

За 14 та 15 лютого на лайнері виявлено 133 (114 пасажирів, 19 членів екіпажу) нових випадки захворювання.

Всі особи з позитивним результатом були висаджені і госпіталізовані в інфекційні лікарні в районі Йокогама.

На сайті Кабінету Міністрів України публіковано розпорядження від 03.02.2020 №93-р “Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCoV“.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors