Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Білій Церкві сусіди прикували ціпком до батареї візок дівчини з обмеженими можливостями
У Білій Церкві сусіди прикували ціпком до батареї візок дівчини з обмеженими можливостями
Четвер 15 Жовтня, 2020

У Білій Церкві в Гайку сусідам заважав візок дівчини з обмеженими можливостями, який стояв у під’зді: вони прикували його залізним, широким ціпком до батареї, а колесо було заблоковане великим замком, що унеможливило безперешкодне звільнення. Зауважимо, візок раніше нікому не заважав.

До редакції БЕЗ ТАБУ звернулась Юлія Лісовець сестра дівчини і повідомила про цей випадок.

Далі, пряма мова:

“Нещодавно відбулась подія, яка змусила замислитись над людяністю та добропорядністю деяких представників нашого суспільства. Декілька тижнів тому за адресою: м. Біла Церква, вул. Гайок, буд. 270, на 3- му поверсі між нами та нашими сусідами стався конфлікт.

Справа в тім, що одним із членів моєї сім’ї є дівчинка з обмеженими можливостями, яка може пересуватись лише за допомогою візку. Саме цей візок став причиною конфлікту. Сусіди наголосили, що візок знаходиться на загальному сходовому майданчику та заважає їм вільно пересуватись.

Також останні неодноразово погрожували нашій сім’ї, що викинуть візок. Втім, зауважимо, що вищезазначені твердження не відповідають дійсності – сходовий майданчик є достатньо широким та візок не заважає вільному пересуванню усіх, хто живе на поверсі. В підтвердження цього зауважимо, що візок постійно перебував на зазначеному місці впродовж року, і до цього часу зауважень, в тому числі, від інших сусідів ніколи не надходило.

При цьому, сьогодні, 15.10.2020, вийшовши вранці за візком, його не було на звичному місці. В ході тривалих пошуків, ми знайшли візок на першому поверсі будинку, біля виходу. Візок був прикутий залізним, широким ціпком до батареї, а колесо було заблоковане великим замком, що унеможливило безперешкодне звільнення останнього.

Станом на 15:00 візок не вдалось звільнити, а дівчинка з обмеженими можливостями і досі не може пересуватись. Важко збагнути, як фізично абсолютна здорова людина здатна своїми діями шкодити іншим людям, які і так потребують допомоги.

Не вкладається в голові, як людина може цілеспрямовано, злісно, умисно хотіти зашкодити іншим людям, які є слабші за неї, продумуючи при цьому всі деталі, для здійснення негативного злісного діяння. На жаль, таких людей неможливо притягнути до юридичної відповідальності, а моральні принципи та канони їх не цікавлять. Будь ласка, будьте людяними.

Нові подробиці:

Відео:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors