Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві зменшили земельний податок для ОСББ до 0,1% на 2021 рік
У Білій Церкві зменшили земельний податок для ОСББ до 0,1% на 2021 рік
Четвер 16 Липня, 2020

25 червня відбулося засідання позачергової дев’яносто дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради, в ході якого зменшили земельний податок під багатоквартирними будинками та прибудинковими територіями для ОСББ до 0,1% на 2021 рік. Раніше ця ставка складала 0,25%.

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міської ради.

Беручи до уваги розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій від 13.07.2020 року № 40, яким до 16 липня 2020 року, тимчасово, обмежено доступ до приміщення міської ради за адресою: вул. Я.Мудрого, 15, тому засідання відбулося в Будинку органної музики.

На порядок денний було винесено питання: про встановлення місцевих податків та зборів в м.Біла Церква на 2021 рік.

Рішенням було встановлено ставки земельного податку, податку на нерухоме майно, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  єдиного податку, транспортного податку та туристичного збору.  Також було визначено платників податків; об’єкти оподаткування, базу оподаткування; податковий період; порядок обчислення податку; строки та порядок сплати податку; строки та порядок подання звітності про обчислення і сплату податків.

Варто наголосити, що всі ставки податків і зборів залишені на рівні 2020 року.

Зміни стосуються лише:

– Додаток №1 «Земельний податок»:

– Код 02.03  – Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку – відтепер ставка становитиме – 0,1;

– Код 15.09 –  Для розміщення структурних підрозділів апарату МВС, територіальних органів, закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління МВС – ставка 0.

– Додаток №2 “Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки”:

– Код 1251*  – Будівлі промисловості, віднесені до групи “Будівлі промислові та склади” (код 125) Державного класифікатора будівель та споруд ДК 018-2000, що використовуються за призначенням у господарській діяльності суб’єктів господарювання, основна діяльність яких класифікується у секціях B-F КВЕД ДК 009:2010, що здаються їх власниками в оренду, лізинг, позичку –  ставка 0,1;

– 1271*  Будівлі, споруди сільськогосподарських товаровиробників (юридичних та фізичних осіб), віднесені до класу “Будівлі сільськогосподарського призначення, лісівництва та рибного господарства” (код 1271) Державного класифікатора будівель та споруд ДК 018-2000, що здаються їх власниками в оренду, лізинг, позичку – ставка  0,1.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors