Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Білій Церкві жінка цієї ночі намагалася кинутися під колеса автомобіля (Відео)
У Білій Церкві жінка цієї ночі намагалася кинутися під колеса автомобіля (Відео)
Середа 25 Листопада, 2020

У Білій Церкві водій дивом уникнув смертельної дорожньо-транспортної пригоди, ініціатором якої була жінка, що вирішила накласти на себе руки. Завдяки блискавичній реакції, водій відвернув кермо і уникнув наїзду на “пішохода”.

В інтернет-мережі поширилась публікація, в якій автор розповідає про пішохода, яка намагалась кинутись під автівку, та дякує патрульним за вчасне реагування на правопорушення.

Відео події опублікували в Telegram каналі:

Про подію в деталях розповіла патрульна поліція Білої Церкви.

Сьогодні, 25 листопада, близько 3-ї години ночі на лінію 102 надійшло повідомлення про скоєння адміністративного правопорушення. Заявник повідомляв, що жінка кидається під машини.

Поліцейські швидко прибули за вказаною адресою, де виявили невідому особу, за якою їхав заявник на транспортному засобі марки Ford.

Побачивши світло від фар службового автомобіля, жінка знову спробувала кинутись під авто, але інспектори швидко зреагували та зупинились. Заявник розповів, що продовжував рух за громадянкою, аби вберегти її від непоправного.

Патрульні знайшли спільну мову з нещасною та з’ясували, що вона посварилась із ріднею, після чого вирішила покінчити з собою.

Охоронці порядку заспокоїли жінку, роз’яснили, що своїми діями вона наражає на небезпеку та негаразди інших учасників дорожнього руху та доставили її за адресою проживання, попередньо зв’язались із її донькою та повідомили про подію.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors