Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві зґвалтували дівчину: патрульні затримали ймовірно причетного чоловіка
У Білій Церкві зґвалтували дівчину: патрульні затримали ймовірно причетного чоловіка
П’ятниця 1 Жовтня, 2021

На бордюрі сиділа жінка в нижній білизні і благала про домогу. Перехожим вона розповіла, що її зґвалтували та нанесли тілесні ушкодження. 

Про це повідомила Патрульна поліція Білої Церкви.

Вчора, 30 вересня, близько 23-ї години, поліцейські рухались проспектом Князя Володимира, коли помітили збоку проїзної частини припаркований автомобіль марки Volkswagen на аварійній світловій сигналізації. З транспортного засобу вибігли чоловік та жінка. Отож, охоронці порядку зупинились, аби запитати, що трапилось.

Громадяни повідомили, що побачили на бордюрі жінку, яка сиділа в одній нижній білизні. Дівчина благала про допомогу та розказала, що її зґвалтували та нанесли тілесні ушкодження. 

Патрульним постраждала описала нападника як особу чоловічої статі віком 20-25 років, який був одягнений у чорний одяг: кросівки, джинси та куртку з білими вставками. Дівчина запам’ятала, що він мав телефон червоного кольору. Окрім цього, він відібрав у потерпілої сумку з телефоном марки Xiaomi всередині.

Охоронці порядку викликали медиків та передали орієнтування на злочинця усім іншим екіпажам та вирушили на обстеження прилеглої території.

Дуже швидко вони знайшли сумочку в гіллі дерев. А неподалік виявили чоловіка, який підпадав під опис постраждалої.

Патрульні зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) затримали чоловіка. Ним виявився 21-річний уродженець Полтавської області.

Потерпіла впізнала в даному громадянинові свого кривдника. На місце події прибули слідчі, які в подальшому з’ясують усі обставини справи.

Дякуємо небайдужим громадянам, які не залишились осторонь та проявили людяність і чуйність.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors