Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві започатковано проєкт “Прикрась парк Олександрiя та Рідне місто”
У Білій Церкві започатковано проєкт “Прикрась парк Олександрiя та Рідне місто”
Середа 15 Липня, 2020

Дві чудові садові лави у вікторіанському стилі встановлено біля історичної будівлі «Будинок садівника».

Влітку 2020 року, дендропарк “Олександрія” разом з партнерами ЛеДа&Ко (м. Бiла Церква) започаткував сумісний проект з покращення благоустрою Державного дендрологічного парку «Олександрія». Про це йдеться на офіційному сайті парку.

Проект максимально простий, кожен бiлоцеркiвець або гість мiста, за бажанням, може презентувати оригінальну садову лаву парку «Олександрія» або місту Біла Церква.

Подібні проекти з благоустрою існують у різних куточках (у Німеччині, США, Канаді). Безпосередньо на садовій лаві буде прикріплена іменна табличка з ім’ям або логотипом власника того, хто її придбав і подарував. Під час встановлення іменної лави, будуть враховані усі побажання власника, стосовно її місце розташування, як на території парку «Олександрія», так і у місті.

“Сподіваємося, що створені спільно з творчими бiлоцеркiвцями візуальні рішення по дизайну садових лав, органічно поєднаються з парковими ландшафтами та архітектурою нашого Рідного міста і стануть ще одним елементом прикраси вулиць, бульварів, скверів та зелених зон”, — йдеться у повідомленні.

Після перегляду запропонованих Вам варіантів дизайну садових лав, Ви зрозумієте, що це не просто місце, «на якому сидять», а й справжній витвір мистецтва! Ми віримо, що даний проект знайде відклик у серцях бiлоцеркiвцiв і стане новим горизонтом у вирішенні питань благоустрої парку «Олександрія» та міста Біла Церква силами його мешканців!
Готові відповісти на всі Ваші питання і надати повну інформацію стосовно даного проекту за телефонами:
(050) 529-61-83 Олег Лебедiнцев
(097) 623-78-48 Юрiй Даценко
Компанія ЛеДа&Ко
м. Бiла Церква
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors