Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві “запалили” головну ялинку міста (Відео, фото)
У Білій Церкві “запалили” головну ялинку міста (Відео, фото)
Понеділок 20 Грудня, 2021

19 грудня, в День Святого Миколая, на Торговій площі відбулося яскраве та запальне свято – відкриття центральної ялинки, яке зібрало чимало маленьких і дорослих білоцерківців.

Приємною новорічною окрасою міста вкотре стає Алея ялинок, що на вулиці Леся Курбаса. На період зимових свят цю вулицю перекривають для автомобілів і вона стає  пішохідною. 

Перехожі милувались красунями-ялинками, які розташувалися на алеї і були прикрашені установами, підприємствами та громадськими організаціями міста.

Для присутніх була підготовлена святкова програма: під час концерту дарували свої виступи народний вокальний ансамбль «Материнка», хори «Джерельце» та «Співаночка» Білоцерківської школи мистецтв №1 ім. Юрія Павленка, дитячий духовий оркестр Білоцерківської школи мистецтв №6, вокальний ансамбль «Співограй», сольні виконавці Вероніка Морська, Адель Костюк, Віталіна Блищик.

Перед тим, як ялинка засяяла яскравими вогниками, зі святом Святого Миколая білоцерківців та гостей міста привітав міський голова Геннадій Дикий та побажав кожній родині миру, щастя,  чудового настрою, здійснення усіх мрій, добрих справ та задумів.

Господар свята – Святий Миколай також зі сцени привітав найменших білоцерківців, а також усіх, хто вірить у справжні дива, з прийдешніми святами.

Неабиякий захват у відвідувачів викликала велика кількість святкових фотозон, біля яких вони з радістю фотографувались,  щоб надовго зберегти чарівні спогади про сьогоднішнє свято.

Не зважаючи на маленький дощик, це свято подарувало позитивні емоції кожному відвідувачу дійства. Усміхнені та щасливі білоцерківці  раділи, веселились та насолоджувалися святковою програмою та ошатно прикрашеною ялинкою.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors