Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві за 50 секунд викрали 12 шуб на 130 тис грн: зловмисників затримали
У Білій Церкві за 50 секунд викрали 12 шуб на 130 тис грн: зловмисників затримали
Субота 16 Листопада, 2019

Вийти на слід крадіїв вдалося завдяки злагодженій роботі оперативників Білої Церкви та працівників Управління кримінальної поліції Київської області.

Про це повідомили у прес-службі поліції Київської області.

Днями о 5:40 годині ранку, до поліції зателефонував випадковий перехожий, який повідомив, що невідомі пошкодили двері та увірвалися до місцевого магазину хутра. Зловмисникам вистачило 50 секунд, аби забрати товар.

Поліцейські оперативно зреагували на повідомлення громадянина і розпочали невідкладні слідчо-розшукові дії для встановлення зухвалих крадіїв. 

Пізніше, власники крамниці вказали, що викрадено 12 шуб вартістю більше 130 тисяч гривень.

Завдяки камерам вуличного відеоспостереження “Безпечне місто” вдалося встановили, що крадії рухалися на автомобілі Mitsubishi в напрямку столиці. В подальшому, одного з зловмисників вдалося затримати неподалік його місця проживання. 
Ним виявився 43-річний житель Києва, який в минулому вже мав проблеми з законом за аналогічні злочини. Вироби з хутра вилучено в якості речових доказів.

Слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.
Нині чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Другого співучасника злочину наразі встановлюють правоохоронці. Тривають слідчі дії.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors