Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві з’явився новий мультифункціональний спортивний майданчик
У Білій Церкві з’явився новий мультифункціональний спортивний майданчик
П’ятниця 4 Червня, 2021

03 травня, у Білій Церкві відбулося урочисте відкриття, мультифункціонального спортивного майданчика на базі Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Загально освітня школа І-ІІІ ступенів №15 – дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб» (директор – Наталія Слободянюк).

За дорученням міського голови Геннадія Дикого, до присутніх звернулася його заступник Катерина Возненко. У своєму зверненні вона наголосила, що міська влада завжди турбується та всебічно підтримує дітлахів Білоцерківської МТГ, і це вже не перший такий майданчик у нашому місті. Також вона побажала учням здоров’я, успіхів і спортивних перемог.

Начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик приєднався до привітань та зауважив, що з усіх шкіл, які функціонують у Білій Церкві – лише 4 школи не мають власних осучаснених спортивних комплексів. Також Юрій Федорович висловив надію, що новий майданчик ніколи не простоюватиме та допомагатиме учням школи вдосконалювати свої спортивні навики.

Серед присутніх на заході також був начальник управління молоді і спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв. Вітаючи учасників урочистостей з такою знаковою подією, Сергій Тимофєєв висловив вдячність органам місцевого самоврядування, які долучились до  фінансування цього проєкту, що дасть змогу учням школи тренуватись, вдосконалювати техніку з різних видів спорту на сучасному спортивному обладнанні. Також начальник управління передав учням закладу комплект з 20 м’ячів (7 футбольних, 7 волейбольних та 6 баскетбольних).

Реалізація проєкту реконструкції спортивного майданчику пройшла в рамках обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна». Загальний кошторис виконаних робіт склав близько півтора мільйона гривень, половину з яких було виділено з місцевого бюджету. Окрім реконструкції спортивного майданчика додатково було встановлено 7 тренажерів, серед яких: тренажер для м’язів стегна, гребний тренажер, прес з упором на руки, прес анатомічний, маятник-твістер, орбітрек та спортивний комплекс «Воркаут s831.7».

Право перерізати символічну стрічку було надано спортсменам-учням школи.

Привітання, подарунки, чудові концертні виступи хореографічних колективів – усе це створювало справді святковий настрій, а всі, хто завітав цього дня на урочистий захід, були приємно вражені.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors