Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві виділили 2 млн грн лікарні №3 на боротьбу з коронавірусом (Відео)
У Білій Церкві виділили 2 млн грн лікарні №3 на боротьбу з коронавірусом (Відео)
Четвер 12 Березня, 2020

Білоцерківській міській лікарні №3 виділили з міського бюджету 2 млн 119 тис грн для боротьби з коронавірусом в разі його поширення в Київській області, аби здійснити першочергові заходи та закупити додатково першочергово потрібне обладнання, медикаменти та засоби індивідуального захисту.

Кошти виділили для зміцнення матеріальної бази міської лікарні №3, а саме: забезпечення кисневими концентраторами, апаратами штучної вентиляції легень, засобами індивідуального захисту лікарів, медичними препаратами.  

Ці заходи необхідні у зв’язку з тим, шо Білоцерківську міську лікарню №3 визнано опорною на Київщині і лише спільними зусиллями можливо створити належні умови  для попередження розповсюдження коронавірусу COVID-19 та надання допомоги громадянам, які мають симптоми цієї гострої респіраторної інфекції.

З розрахунку на 2 млн 300 тис осіб, які проживають в Київській області для цих потреб  необхідно більше 8 млн грн (6 млн грн на засоби захисту та 1,9 млн – на ліки). Крім того, аби закупити додаткові кисневі концентрати, апарати штучної вентиляції легень та монітори пацієнта потрібно ще близько 6 млн. грн.

Відтепер, загальний обсяг фінансування лікарні №3 в 2020 р. становитиме 11 млн 296 тис 274 грн.

Деталі у відео телеканалу Місто:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors