Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві вшанували пару, яка відсвяткувала ювілей – 50-річчя подружнього життя
У Білій Церкві вшанували пару, яка відсвяткувала ювілей – 50-річчя подружнього життя
Понеділок 20 Грудня, 2021

Не кожному подружжю випадає відзначити щасливий і рідкісний ювілей – золоте весілля. Зустріти таку дату мають можливість лише обрані.

Тому, 20 грудня у Білій Церкві вшанували пару, яка відсвяткувала ювілей –  50-річчя подружнього життя.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської МТГ.

Від імені міського голови Геннадія Дикого його заступник Катерина Возненко та начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Олексій Копишинський привітали ювілярів, висловивши щирі слова пошани та побажавши їм міцного здоров’я та ще довгих років життя у парі.

«Відсвяткувати золоте весілля – це велике щастя та досягнення, яке варте найвищої поваги. Ваша родина є справжнім прикладом сімейного благополуччя та добробуту для нових поколінь», – зазначила Катерина Возненко.

На загадку ювілярам від міської влади було вручено подяку та  пам’ятні подарунки.

На останок зустрічі Катерина Возненко зазначила, що одним з пріоритетів у соціальному розвитку Білоцерківської громади є підтрика інституту сім’ї. Тому влада і надалі докладатиме зусиль для підтримки сімейних цінностей, зміцнення сім’ї, забезпечення умов для виховання та всебічного розвитку дітей.

Отож, вітаємо подружжя РОДЮКІВ Володимира Івановича та Віри Петрівни, які в 2021 році  відзначили  50 років  сімейного життя. 

Наші ювіляри є доказом того, що кохання та повага один до одного  здатні не  гаснути навіть через пів століття спільного життя, що все в цьому житті  можна подолати, якщо в сім’ї  є любов, злагода і розуміння.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors