Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відкрили скульптуру білок з Льодовикового періоду
У Білій Церкві відкрили скульптуру білок з Льодовикового періоду
Вівторок 14 Травня, 2019

13 травня у Білій Церкві, біля кафе «Пентагон», що на бульварі Олександрійський, 155, відбулася непересічна подія – відкриття пам’ятного знаку для туристичної привабливості нашого міста – «Білка». Скульптуру встановлено за ініціативи члена виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Вадима Маршалка.

Під час відкриття присутніх привітала заступник міського голови Катерина Литвиненко, яка наголосила, що скульптура є великим подарунком для всіх жителів міста. Також відмітила, що автор роботи – скульптор Максим Василенко вже відомий білоцерківцям за низкою інших робіт. Побажала здійснення мрій та появи в Білій Церкві нових і нових скульптур.

Під час відкриття приватний підприємець Владислав Маршалок висловив сподівання, що скульптура надихатиме молодь Білої Церкви, а також неодмінно стане туристичною «родзинкою» Білої Церкви та  приверне увагу гостей міста, туристів.

Символічне значення скульптури таке: «Білка» – неофіційна назва нашого міста, яке є містом Добра. Тож і в нововідкритій скульптурі відображена добра справа: дві білочки допомагають третій піднятися нагору, що означає допомогу в родині, дружбу в колективі.

Після урочистої частини всі охочі мали змогу зробити фото біля нововідкритої скульптури, а також посмакувати кавою та печивом «Горішок», якими пригощали присутніх з нагоди цієї приємної події.

фото: Сурикан Суриканыч

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors