Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відкрили оновлений стадіон
У Білій Церкві відкрили оновлений стадіон
Середа 1 Вересня, 2021

31 серпня на території Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру, у якому навчаються діти з вадами слуху, відбулось святкове відкриття оновленого стадіону – локації для захоплюючого, змістовного, цікавого дозвілля, яке сприятиме їх фізичному й розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської територіальної громади.

Фінансування робіт здійснювалося за рахунок коштів обласного бюджету в рамках програми «Велике будівництво».

На цю урочисту подію завітав голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін. Він подякував вихованцям закладу, які навіть маючи певні вади, все рівно займаються спортом, та досягають високих результатів. Також очільник області передав закладу цінні подарунки.

Для поважних гостей вихованці закладу виконали Державний Гімн. Особливістю цього виконання було те, що воно синхронно супроводжувалось мовою жестів.

Присутні мали змогу проглянути виступи студії циркового мистецтва «Імпульс», показове тренування футбольної команди закладу та товариський матч за участю футбольних команд Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру та школи футболу «Нове поколінняя» ДЮСШ «Зміна».

На урочистому заході також були присутні міський голова Геннадій Дикий, секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк,голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, депутати Київської обласної, Білоцерківської міської та районної рад, вихованці закладу, їх батьки та тренери.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors