Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відбулася Міська серпнева педагогічна конференція
У Білій Церкві відбулася Міська серпнева педагогічна конференція
Субота 29 Серпня, 2020

28 серпня 2020 року у великій залі Виконавчого комітету Білоцерківської міської ради відбулася Міська серпнева педагогічна конференція м. Біла Церква, котра цьогоріч пройшла в незвичному форматі, оскільки пандемія внесла свої корективи у всі сфери суспільного життя.

Про це повідомив Юрій Петрик – начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради на своїй сторінці у Facebook.

Безпосередньо до участі в конференції були запрошені педагогічні працівники, які багато років свого професійного життя поклали на вівтар служіння освітянській ниві Білої Церкви та учні й вихованці яких вибороли для нашого міста низку значних перемог у різноманітних конкурсах, олімпіадах, турнірах тощо.
У роботі освітянської конференції взяли участь міський голова Білої Церкви Дикий Геннадій Анатолійович та голова Міської профспілки працівників освіти і науки Чепурченко Валентин Павлович.
Традиційно конференція розпочалася Державним Гімном України, а також учасники заходу з нагоди шостих роковин Дня пам’яті загиблих захисників України, який відзначається 29 серпня, хвилиною мовчання вшанували пам’ять оборонців нашої держави, котрі віддали життя за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. На жаль, щодня українська нація втрачає кращих своїх синів і доньок.

У ході Міської серпневої педагогічної конференції міський голова Геннадій Дикий розповів, що змінилося в освіті Білої Церкви за 5 років та які можливості для територіальних громад надає децентралізація. Як керівник галузі освіти міста, я мав змогу проаналізувати виклики і завдання, які ставить перед освітою пандемія і дистанційне навчання, зміни в законодавстві України та відзначити успіхи і перспективи як наших дітей, так і їхніх педагогів.
Насамкінець заходу було відзначено Почесними грамотами Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету та преміями низку педагогічних працівників міста за успіхи їхніх вихованців у 2019/2020 навчальному році. Педагогів-ветеранів освітянської ниви було нагороджено спільною відзнакою Управління освіти і науки та Міської профспілки – «За відданість справі». Надзвичайно зворушливим став момент вручення Геннадієм Диким нагрудного знаку «Відзнака міського голови» когорті педагогам, які є справжніми світочами освіти Білої Церкви та легендою і взірцем для своїх учнів і колег.

Юрій Петрик:

Шановні колеги, дорогі друзі!
Дозвольте від щирого серця привітати Вас з початком нового 2020/2021 навчального року. Побажати невичерпної енергії, свіжості й радості сприймання, оптимізму та міцного здоров’я, рясних успіхів на щедрій ниві життя. Нехай заслужена шана додасть Вам сил і натхнення на нові здобутки на благо українського суспільства, в ім’я духовного відродження нашої Україні. Щиро зичу духовної наснаги в освітньому поступі! Нехай на Вашому життєвому полі сіється і родиться тільки добро, а доля стелиться рушником злагоди, добробуту і щастя в оселях, успіхами в усіх починаннях. Миру і злагоди всім нам!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors