Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відбудуться навчання для медпрацівників: влада просить не панікувати
У Білій Церкві відбудуться навчання для медпрацівників: влада просить не панікувати
Вівторок 3 Березня, 2020

БЕЗ ПАНІКИ, у Білій Церкві будуть проводитися навчання для медичних працівників на випадок виявлення хворого з підозрою на захворювання спричинене коронавірусом.

Про це повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради.

04.03.2020 Департаментом охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації та управлінням охорони здоров’я Білоцерківської міської ради буде проводитися навчання для медичних працівників міста для відпрацювання оперативних та злагоджених дій на випадок виявлення хворого з підозрою на захворювання спричинене коронавірусом.

В навчаннях будуть приймати участь: Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1», Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3», Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги”, ДУ КОЛЦ МОЗ України «Білоцерківський міськрайонний відділ лабораторних досліджень».

Управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради закликає населення міста зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей в медичних закладах міста під час проведення навчань. Інформація від управління охорони здоров’я.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors