Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві в аптеках незаконно продавали Димедрол наркозалежним
У Білій Церкві в аптеках незаконно продавали Димедрол наркозалежним
Неділя 16 Лютого, 2020

Працівники кримінальної поліції в Білій Церкві виявили аптеки, які незаконно реалізовували сильнодіючі лікарські засоби.

Про це повідомляє поліція Білої Церкви.

Не дивлячись на вихідні дні, поліцейські продовжують працювати та виявляти злочини. І вчора не стало виключенням.

Оперативники Білої Церкви у двох аптеках міста по вул. Щорса та вул. Ярмаркова зафіксували незаконні факти продажу 45 ампул медичного препарату “Димедрол”. Нагадаємо, що відпуск цих ліків здійснюється за рецептом лікаря, що працівники аптеки у “клієнтів” не затребували. Як виявилось, в аптеці реалізовували препарати наркозалежним, які в подальшому використовували їх для виготовлення наркотиків.

Згодом слідчі в ході санкціонованих обшуків вилучили в аптеках бухгалтерську документацію, комп’ютерну техніку, упакування з-під сильнодіючих лікарських засобів та самі препарати, які зберігались з порушенням відомчих норм. Все вилучене направлене на експертизу.

За фактом порушення правил відпуску сильнодіючих лікарських засобів слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.321 Кримінального кодексу України та готують підозри порушникам. Відповідальність за такі дії передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors